Upgrade het rookgasafvoersysteem met het Holetherm Concentrisch DECO

Upgrade het rookgasafvoersysteem met het Holetherm Concentrisch DECO

Waarom het Holetherm CC DECO systeem?

De concentrische rookgasafvoerpijp van het merk Holetherm is ontworpen met een dubbele functie: het efficiënt afvoeren van rookgassen én het aanvoeren van frisse lucht. Hierdoor garandeert deze pijp een veilige en betrouwbare verbinding tussen de haard en de buitenlucht. Beschikbaar in de maten 100/150 en 130/200. Bovendien voegt de stijlvolle zwarte afwerking een moderne touch toe aan je haard.

 

Wat ook bijzonder is aan het Holetherm CC Deco systeem, is de unieke bevestiging zonder klemband. Bij veel andere systemen worden de verschillende onderdelen door middel van een klembanden of rillen aan elkaar bevestigd. Bij Holetherm CC Deco is er een handig kliksysteem, wat voor een extra aantrekkelijke afwerking zorgt.

 

Technische gegevens

Dit product is goedgekeurd met het Gastec keuringsnummer 176124. Het betreft een systeem dat zowel in een condenserende als niet-condenserende situatie kan worden toegepast. Het werkt onder onderdruk en is geschikt voor bedrijfstemperaturen tot 550 graden Celsius. Voor korte periodes, van maximaal 30 minuten, kan de temperatuur oplopen tot 600 graden Celsius. Het materiaal waaruit het systeem is vervaardigd, is roestvast staal van het type AISI 316L, met een wanddikte van 0,4 mm. Dit maakt het systeem geschikt voor de rookgasafvoer van aardgas, butaan en propaan.

 

Bestel het rookgasafvoersysteem bij Lewo

Bij Lewo krijg je 30 jaar garantie op het Holetherm dubbelwandig concentrisch luchttoevoer- en rookgasafvoersysteem. En met meer dan 40 jaar ervaring ben je zeker van een partner met kennis van het vak. Bestel nu gemakkelijk het Holetherm CC systeem via de portal.

Gepubliceerd op: 09 september | Terug